Zomervakantie 2013 Ut ressie

En dan nu eindelijk de laatste paar foto’s van een heerlijke vakantie.

Na Bleau en Reallon stond Zwitserland nog op ons lijstje om heen te gaan. Door autopech (geen werkende remlichten) bleven we langer hangen in Reallon en hadden we helaas wat minder dagen in Zwitserland.

Ikzelf ben er nog steeds niet helemaal uit wat ik van de Zwitserse boulders moet vinden. Er zitten zeker mooie lijnen bij en ik heb ook wel mooie boulders gedaan maar het ziet er zo chaotisch uit! En er zitten aardig wat (lees voornamelijk) erg krachtige boulders. Misschien had me beter bevallen als ik van te voren iets meer had kunnen trainen want eigenlijk had een slappe vaatdoek nog meer spanning dan dat ik had. Wat ik later wel hoorde van iemand die er vaker komt dat Brione me misschien beter had bevallen dan Magic Wood. Wie weet dat we daar nog een keer verzeild raken en dat ik het net zo geweldig ga vinden als een hoop anderen die er vaker geweest zijn.

Uiteindelijk zijn we door het slechte weer maar 5 dagen in Zwitserland gebleven en gingen we ons geluk beproeven in Bleau. Want volgens de weervoorspelling zou het daar beter moeten zijn. We hebben in Bleau nog 2 dagen geboulderd, nou ja Kees heeft 2 dagen geboulderd en ik maar 1. En toen vonden we het wel weer mooi geweest. Op naar de winter zeg ik!!

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.